MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Boekhoudpakket e-Boekhouden.nl

Voor ondernemers, stichtingen, verenigingen én accountants

Met het boekhoudpakket van e-Boekhouden.nl heeft u altijd en overal inzicht in uw boekhouding, bespaart u tijd en zijn uw gegevens veilig opgeslagen in de cloud. Genoeg redenen om te kiezen voor een van onze pakketten.

Boekhoudpakket voor iedere ondernemer

Of u nu een zzp’er bent of een starter, de boekhoudpakketten van e-Boekhouden.nl zijn afgestemd op de ondernemer. Zo gebruikt u altijd het meest geschikte pakket!

Gratis voor starters

Voor startende ondernemers is e-Boekhouden.nl de eerste 15 maanden van de onderneming helemaal gratis. Dit betekent 15 maanden lang onbeperkt boekhouden én factureren, terwijl u niets betaalt! Op deze manier heeft u ruim de tijd om kennis te maken met e-Boekhouden.nl.

Boekhoudpakket zzp

Het zzp-pakket is uitermate geschikt voor kleine ondernemers, zzp’ers, freelancers en holdings. Dit pakket is namelijk ingericht voor ondernemers met een kleiner aantal boekingen. Met dit pakket verwerkt u eenvoudig en snel tot wel 240 boekingen per jaar in uw administratie, tegen een gereduceerd tarief. Waarom betalen voor iets wat u niet nodig heeft?

Standaardpakket

Wilt u onbeperkt boekhouden en factureren? Dat kan! Het standaardpakket van e-Boekhouden.nl is geschikt voor alle ondernemers en kent geen limieten.

Voor verenigingen en stichtingen

Op zoek naar een online boekhoudpakket speciaal voor uw vereniging of stichting? Dan bent u bij e-Boekhouden.nl aan het juiste adres! e-Boekhouden.nl is een compleet boekhoudpakket, inclusief ledenadministratie, dat u veel tijd bespaart op de administratie van uw stichting of vereniging. Kijk voor meer informatie op de pagina voor verenigingen en stichtingen.

Boekhoudpakket voor accountants en boekhouders

Ook voor accountants en boekhouders is e-Boekhouden.nl een uitkomst. Dankzij ons boekhoudpakket werkt u gemakkelijk samen met uw klanten. U heeft direct toegang tot de administratie van uw klant, zodat u snel en eenvoudig de boekhouding controleert en bijstuurt.

Bijkomend voordeel: de eerste administratie is helemaal gratis!

Daarom e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons?

“Ik gebruik e-Boekhouden.nl nu bijna drie jaar. Het is een degelijk boekhoudpakket met alle benodigde functies zonder poespas.” Lees hier alle reviews.

e-Boekhouden.nl gratis uitproberen

Probeer e-Boekhouden.nl nu 14 dagen gratis uit. Meld u aan voor een proefaccount en start direct met boekhouden en factureren. Uw proefaccount is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. 

Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback