Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Boekhoudpakket

U bent op zoek naar een manier om uw boekhouding bij te houden? Dan bent u bij e‑Boekhouden.nl aan het juiste adres. Met het boekhoudpakket van e‑Boekhouden.nl heeft u namelijk altijd en overal inzicht in uw boekhouding, bespaart u tijd en zijn uw gegevens veilig opgeslagen in de cloud. Genoeg redenen om te kiezen voor een van onze pakketten.

boekhoudpakket

Voordelen van een online boekhoudpakket

Een online boekhoudprogramma heeft veel voordelen. Uiteraard kunt u uw boekhouding ook bijhouden in Excel en voor sommigen werkt dit prima, maar dit zijn de voordelen van online boekhouden:

 • Tijd besparen
 • Altijd en overal inzicht
 • Veilige opslag van uw gegevens
 • Koppelingen met andere systemen

Tijd besparen

Een online boekhouding kunt u tot wel 90% automatiseren. Dat betekent dat een groot deel helemaal vanzelf gaat. Handig toch? Hierdoor bespaart u enorm veel tijd. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met uw bank, een geïntegreerde btw-aangifte en de scan & herken functie.

Koppelingen met andere systemen

Zoals hierboven ook staat vermeld, kunt u uw online boekhouding eenvoudig koppelen aan andere systemen. Dit bespaart u tijd en voorkomt fouten.

Altijd en overal inzicht

Of u nu thuis werkt of in een koffietentje in de stad, u heeft altijd en overal toegang tot uw administratie. Geen gesjouw meer met mappen, maar toegang tot alle bonnen en facturen via uw eigen omgeving.

Veilige opslag van uw gegevens

Geen stress meer over het kwijtraken van bonnetjes, want uw gegevens zijn altijd veilig opgeslagen in de cloud. Uw boekhouding raakt niet verloren bij brand of diefstal. Wat een geruststelling!

Meer weten over online boekhouden? Bekijk onderstaande video voor een korte impressie van alle voordelen en functies van e‑Boekhouden.nl

Probeer e‑Boekhouden.nl nu tijdelijk, gratis en vrijblijvend uit

Voor ondernemingen die al een langere periode zakelijk actief zijn hebben we een proefperiode van 14 dagen. Wanneer u korter dan 15 maanden geleden met uw bedrijf gestart bent, dan is e‑Boekhouden.nl gedurende de eerste 15 maanden van uw onderneming volledig gratis en geheel vrijblijvend. U kunt dan zonder beperkingen online boekhouden en factureren, inclusief alle geavanceerde functies als bankkoppelingen, scan & herken en gebruik van de mobiele app.

Boekhoudprogramma

Meld u nu gratis aan


Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Boekhoudpakketten vergelijken en kiezen

Er zijn een heleboel boekhoudpakketten waaruit u kunt kiezen. Om deze keuze wat gemakkelijker te maken helpen wij u graag een handje.

 • Stap 1. Hoe wilt u uw boekhouding bijhouden?

Online boekhouden heeft veel voordelen! Maar u bent de enige die kan beslissen of een online boekhouding bij u past. Er zijn natuurlijk ook nog andere manieren voor uw administratie. 

 • Stap 2. Welke functies vindt u belangrijk?

Vervolgens denkt u na over de functionaliteiten die uw graag wil gaan gebruiken. Wilt u gebruikmaken van automatische bankkoppelingen, scan & herken, geintegreerde btw-aangifte en dergelijke? Bekijk dan welk boekhoudpakket aan uw eisen voldoet.

 • Stap 3. Vergelijk een aantal boekhoudpakketten

Let op! De prijzen en functionaliteiten verschillen per aanbieder. Kijk bijvoorbeeld ook naar de support en de volledigheid van de pakketten. Hier leest u meer over het vergelijken van boekhoudprogramma's.

 • Stap 4. Probeer het uit!

Heeft u een of meerdere pakketten op uw lijstje gezet, dan is het tijd om daadwerkelijk te gaan testen. Welk boekhoudpakket vindt u het gemakkelijkst? e‑Boekhouden.nl kunt u altijd gratis en vrijblijvend uitproberen.

 • Stap 5. Maak een keuze

Bent u overtuigd? Kies het pakket dat het beste bij u past!

 

Voor wie geschikt?

Het online boekhoudprogramma e‑Boekhouden.nl is geschikt voor iedereen. Of u nu een ondernemer, vereniging, stichting of accountant bent. De pakketten zijn afgestemd op het type gebruiker waardoor u altijd gebruikmaakt van het meest geschikte pakket. 

Voor ondernemers

e‑Boekhouden.nl is geschikt voor zowel grote als kleine administraties. U kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, zodat u nooit te veel betaald voor uw boekhoudpakket. 

 • Starters
 • Zzp'ers
 • Freelancers
 • Mkb'ers

Gratis voor starters

Voor startende ondernemers is e‑Boekhouden.nl de eerste 15 maanden van de onderneming helemaal gratis. Dit betekent 15 maanden lang onbeperkt boekhouden én factureren, terwijl u niets betaalt! Op deze manier heeft u ruim de tijd om kennis te maken met e‑Boekhouden.nl.

Boekhoudpakket zzp

Het zzp-pakket is uitermate geschikt voor kleine ondernemers, zzp’ers, freelancers en holdings. Dit pakket is namelijk ingericht voor ondernemers met een kleiner aantal boekingen. Met dit pakket verwerkt u eenvoudig en snel tot wel 240 boekingen per jaar in uw administratie, tegen een gereduceerd tarief. Waarom betalen voor iets wat u niet nodig heeft?

Standaardpakket

Wilt u onbeperkt boekhouden en factureren? Dat kan! Het standaardpakket van e‑Boekhouden.nl is geschikt voor alle ondernemers en kent geen limieten.

Voor verenigingen en stichtingen

Op zoek naar een online boekhoudpakket speciaal voor uw vereniging of stichting? Dan bent u bij e‑Boekhouden.nl aan het juiste adres! e‑Boekhouden.nl is een compleet boekhoudpakket, inclusief ledenadministratie, dat u veel tijd bespaart op de administratie van uw stichting of vereniging. Kijk voor meer informatie op de pagina voor verenigingen en stichtingen.

Boekhoudpakket voor accountants en boekhouders

Ook voor accountants en boekhouders is e‑Boekhouden.nl een uitkomst. Dankzij ons boekhoudpakket werkt u gemakkelijk samen met uw klanten. U heeft direct toegang tot de administratie van uw klant, zodat u snel en eenvoudig de boekhouding controleert en bijstuurt.

Bijkomend voordeel: de eerste administratie is helemaal gratis!

 


Veelgestelde vragen  
 

Wat is een boekhoudpakket?

Groen vinkje      
Een boekhoudpakket is een softwarepakket waarmee je de boekhouding bijhoudt en voor een (groot) deel automatiseert. Het is handig hulpmiddel om de zakelijke financiële administratie van uw onderneming in te voeren en op orde te houden.

Hoe werkt een boekhoudpakket?

Groen vinkje      
Een boekhoudpakket heeft als doel de administratie te structureren en te ordenen, dit geeft u een duidelijk financieel overzicht. Een boekhoudpakket maakt automatisch de berekeningen voor de belastingaangifte van uw onderneming.

Waarom een boekhoudpakket?

Groen vinkje      
Een boekhoudpakket geeft heel eenvoudig een overzicht, rapportage of analyse van de financiële administratie van uw onderneming. Hierdoor kunt ook de cijfers van de afgelopen perioden zoals weken, maanden en jaren makkelijk met elkaar vergelijken. Op die manier krijgt u steeds meer inzicht in en grip op de financiële structuur van uw onderneming.

Is een boekhoudpakket verplicht?

Groen vinkje      
Nee, een boekhoudpakket is niet verplicht. U bent als ondernemer wel wettelijk verplicht om een boekhouding bij te houden. U moet deze administratie ook bewaren, zoals de Belastingdienst voorschrijft. Een boukhoudpakket maakt het invoeren, ordenen en bewaren van uw zakelijke financiële administratie vele malen eenvoudiger dan het bij houden van een papieren administratie of via Excel documenten.
 

 

Boekhoudpakket voor ondernemers

 

Start nu gratis en makkelijk uw eigen online boekhouding.

"Grip op de cijfers van uw administratie en facturatie"

Meld u nu gratis aan


Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie