Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Stap eenvoudig over naar e‑Boekhouden.nl

Tijd en kosten besparen op je boekhouding? Het kan écht. Maak vandaag nog jouw gratis e‑Boekhouden.nl account aan. Dankzij onze samenwerking met De Zaak krijg jij de eerste 15 maanden e‑Boekhouden.nl helemaal gratis!

Waarom overstappen?

Alles wat je nodig hebt voor je bedrijf in één eenvoudige oplossing. Bespaar waardevolle tijd met handige functies en koppelingen.

Met één klik je btw-aangifte doen

Heb jij al jouw bonnen en facturen netjes verwerkt in je boekhouding? Dan staat de btw-aangifte automatisch voor je klaar. Controleer je gegevens en verstuur je btw-aangifte met één druk op de knop.

Automatiseer en bepaar tijd

We bieden koppelingen met meer dan 1400 banken in heel Europa, waardoor je niet langer handmatig gegevens hoeft in te voeren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook invoerfouten

Altijd de beste support

Hulp nodig? Onze razendsnelle en deskundige helpdesk staat voor je klaar om je direct te helpen via telefoon, WhatsApp of e-mail. We helpen je snel, zodat je meteen weer verder kunt.

Uren- en kilometerregistratie

Houd je uren bij in e‑Boekhouden.nl. Voor jezelf, het urencriterium van de Belastingdienst en om direct facturen op te stellen. Ook je zakelijke ritten houd je eenvoudig bij in onze urenmodulen.

Schuine lijn

Overstappen? Zo werkt het!

Overweeg je om over te stappen naar e‑Boekhouden.nl, dan willen we je het zo makkelijk mogelijk maken. En als lezer van De Zaak probeer je e‑Boekhouden.nl 15 maanden gratis uit. Dit betekent geen kosten bij de overstap en je beslist pas na 15 maanden of je met ons doorgaat.

Volksuniversiteit Alkmaar

1

Klik op de button en maak een gratis account aan op e‑Boekhouden.nl. De 15 maanden gratis worden automatisch toegekend.

Groenbezorgen

2

Gebruik onze handige importopties voor zaken zoals grootboekrekeningen, contacten, bankafschriften en facturen. Je importeert ze vanuit csv, xls of xlsx bestanden, of start met de beginbalans.

Subway

3

Begin met boekhouden in e‑Boekhouden.nl. Er staan video's klaar met daarin de eerste stappen zodat je snel wegwijs wordt in het programma.

Eva

4

Heb je een vraag? Onze deskundige en snelle helpdeskmedewerkers staan telefonisch voor je klaar, zodat jij meteen verder kunt.

Schuine lijnen

Ontdek waarom ondernemers enthousiast zijn over e‑Boekhouden.nl

We zijn niet voor niets uitgeroepen tot het beste boekhoudpakket van 2024 door Appwiki. En op Trustpilot zijn we een van de best beoordeelde online boekhoudprogramma's met een 8,8 gemiddeld.

   

Nieuw boekhoudprogramma

         

Vrij onverwacht moest ik over naar een nieuw boekhoudprogramma. Op internet het één en ander uitgeprobeerd en recensies gelezen. e-Boekhouden kwam er uit als één van de betere. Ik had de 14 dagen introductie niet nodig...

Albert Veldhuizen

Ik was totaal niet thuis met...

         

Ik was totaal niet thuis met enige vorm van boekhouden. E-boekhouden heeft mij enorm geholpen met de opstart en het thuis worden hiermee. Ongelofelijk ook hoe snel je antwoord krijgt op je vragen van de medewerkers.

Menno de Groot

Snel en doeltreffend...

         

Boekhouden met e-boekhouden is eenvoudig en accuraat, ik gebruik het nu 3 jaar. Waar ik naar kijk is de beschikbaarheid en functionaliteit. Het programma heeft me nog nooit in de steek gelaten en geeft alle data...

Steven Vlaanderen Oldenzeel

Veelgestelde vragen

Hoe zet ik mijn boekhouding over naar e‑Boekhouden.nl?

     
De gegevens van je huidige boekhoudpakket of Excel zet je in een handomdraai over naar e‑Boekhouden.nl. Ons programma beschikt over verschillende mogelijkheden om gegevens te importeren, zoals grootboekrekeningen, relaties, bankafschriften en facturen. Je importeert het met behulp van csv-, xls-, en xlsx-bestandsformaat of start met de beginbalans.

Kan ik als ondernemer mijn boekhouder of accountants laten meekijken?

     
Ja. Je hebt hiervoor meedere opties. Zo kun je jouw boekhouder toegang geven tot de administratie om mee te kijken. Of je geeft je boekhouder beheer tot je boekhouding en facturatie.

Kan ik zelf boekhouden of heb ik ondersteuning nodig?

     
e‑Boekhouden.nl is zo gemaakt dat het eenvoudig in gebruik is. Zelfs zonder boekhoudkennis doe jij zelf je boekhouding. Om je te ondersteunen bieden we een gratis snelle en deskundige helpdesk en vind je in ons programma verschillende video's, handleidingen en kennisbankartikelen waarin we uitleggen hoe bepaalde functionaliteiten werken.

Kan ik op ieder moment overstappen?

     
Ja. Je kunt op ieder moment overstappen en verder gaan in je nieuwe boekhoudprogramma en je historie meenemen. We raden je wel aan om over te stappen in een rustige periode. Of je stapt bijvoorbeeld over na het doen van je btw-aangifte. Het is absoluut niet nodig om te wachten tot het einde van het boekjaar.

Probeer 15 maanden gratis uit!

Probeer e‑Boekhouden.nl nú gratis, zonder verplichtingen uit! Wil je ook zo eenvoudig mogelijk online boekhouden? Ervaar zelf alle gemakken van ons boekhoudprogramma.

Claim nu 15 maanden gratis

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie