Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Koppeling Rabobank

Met de Rabobank hebben wij een aantal koppelingen die jou tijd en geld besparen.

Afschriften

Als je een koppeling maakt tussen e‑Boekhouden.nl en de Rabobank, worden meerdere keren per dag alle bij- en afschrijvingen in jouw boekhouding geplaatst. Factuurbetalingen worden vervolgens direct verwerkt en met automatische importregels kun je de verwerking nog verder automatiseren. Importeer je jouw afschriften liever zelf? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Betaal- en incassobestanden

Als je gebruik maakt van betaal- en/of incassobestanden, dan hoef je die niet meer handmatig te uploaden. Met de koppeling tussen e‑Boekhouden.nl en de Rabobank, kun je de betaalopdrachten en incasso-opdrachten met één muisklik doorsturen naar de Rabobank.

Rabobank betaalverzoek

Als je een zakelijke rekening hebt bij de Rabobank, dan kun je op de facturen en aanmaningen die je vanuit e‑Boekhouden.nl verstuurt, automatisch een betaallink plaatsen. Jouw klanten kunnen zo heel eenvoudig je facturen betalen.

 

Jouw bank rekent kosten voor deze koppeling. Neem voor meer informatie contact op met de Rabobank. Klik hier voor meer informatie over het leggen van de koppeling, of neem contact met ons op.

 

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie