Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Koppeling met Magento

Met de koppeling tussen Magento en e‑Boekhouden.nl worden jouw verkopen automatisch in je boekhouding verwerkt. Zo bespaar je veel tijd en voorkom je invoerfouten. We hebben een aparte oplossing voor Magento 1.x webshops, en Magento 2.x webshops.

Wat doet de koppeling?

De koppeling zet diverse gegevens over vanuit je webshop naar de boekhouding. Denk daarbij aan de klantgegevens, zoals adres en e-mail. Maar ook bedragen, btw, kortingen en verzend- en betaalkosten. Deze kunnen zelfs met terugwerkende kracht worden opgehaald.

Magento 1.x

Voor Magento 1.x leveren wij een gratis koppeling die je direct in jouw webshop kunt installeren. Deze koppeling is ontwikkeld door Webwinkelfacturen.nl en kost € 10,00 per maand. Probeer de koppeling 30 dagen gratis.

Webshopkoppeling Magento 2

Heb je een Magento 2-webshop? Koppel deze aan e‑Boekhouden.nl en bespaar veel tijd en moeite. Dankzij de automatische koppeling worden je bestellingen direct in je boekhouding verwerkt. Als je dus een artikel verkoopt vanuit je webshop, verwerk je dit eenvoudig in je administratie.

Over Magento 2

Magento is een bekende uitgever van webwinkelsoftware. Magento 1 was al een veel gebruikt webshopsysteem, nu is daar Magento 2. Deze vernieuwde versie is veiliger, sneller en standaard responsive. Bovendien is Google Analytics en Adwords geïntegreerd.

Magento 2.x via Webwinkelfacturen

De koppeling met Magento 2.x wordt aangeboden door onze partner Webwinkelfacturen.nl. Zij rekenen een kleine vergoeding voor het gebruik van de koppeling, en je kunt de koppeling 30 dagen gratis uitproberen.

Magento 2.x via Magmodules

Deze Magento 2 koppeling is een complete plugin die zonder tussenkomst van een externe API of platform, alle klanten, facturen en creditfacturen synchroniseert.

Handleiding Magento API

Bekijk de Magento handleiding of neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis uitproberen!

Probeer e‑Boekhouden.nl nu gratis uit en ervaar direct alle voordelen van online boekhouden. 

  • Je administratie nóg verder automatiseren via onze handige bankkoppelingen
  • Altijd en overal inzicht in je financiële gegevens
  • Gratis toegang voor je boekhouder of accountant
  • Maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie