Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Geschikt voor iedereen!
 

Uitproberen

 

Online boekhoudpakket via ZZP-Nederland

e‑Boekhouden.nl is geschikt voor iedere ondernemer. We zijn niet voor niets het best beoordeelde boekhoudprogramma op Trustpilot met een 8,8.

 

Actie: 15 maanden gratis

In samenwerking met ZZP-Nederland.nl bieden wij iedereen 15 maanden gratis e‑Boekhouden.nl aan. Gedurende de 15 maanden probeer je alle functionaliteiten zonder enige verplichtingen én kosteloos uit. Na de 15 maanden is het mogelijk om het gratis account te verlengen tegen het tarief van € 9,95 per maand. Maak hier je gratis account aan.

 

Gratis cursus boekhouden

Je hebt geen boekhoudkennis nodig om aan de slag te gaan met e‑Boekhouden.nl. Wil je toch een uitgebreidere uitleg? Volg onze gratis online cursus boekhouden. Via deze cursus leer je, geheel in jouw eigen tijd en tempo, de complete basis van e‑Boekhouden.nl.

 

Btw-aangifte

Verstuur je btw-aangifte gemakkelijk en direct vanuit e‑Boekhouden.nl naar de Belastingdienst. Wanneer je btw-aangifte wil doen, hoef je de gegevens alleen maar te controleren en, met een druk op de knop, naar de Belastingdienst te versturen. Handig toch?

 

Koppelingen

Bespaar veel tijd en moeite, dankzij onze vele koppelingen. Koppel jouw bank, webshop of betaalprovider (PSP) aan je boekhouding, zodat je nooit meer transacties hoeft over te typen of te knippen/plakken. Zo automatiseer je jouw boekhouding nóg verder!

 

Claim nu
15 maanden gratis

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie