MENU
Gratis account

Online samenwerken

De deskundige partner die met u meedenkt

Met e-Boekhouden.nl haalt u een betrouwbare partner in huis. e-Boekhouden.nl is al meer dan 14 jaar een succesvolle aanbieder in de online boekhoudwereld. Het boekhoudpakket kenmerkt zich o.a. door de eenvoud, het gebruiksgemak en goed doordachte functies. Daarbij wordt e-Boekhouden.nl continu aangepast aan de wet- en regelgeving. 

 Er is sprake van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een enorm gebruiksgemak. Dit levert veel voordeel op. Lees meer 

Online samenwerken met klanten

Wanneer uw klant zelf boekstukken invoert en een periode heeft afgerond, dan kan uw klant een controle-opdracht invoeren. U ontvangt een e-mail en een melding in uw controlescherm na inloggen. De administratie kan dan door u worden gecontroleerd en bijgewerkt. Wanneer u de periode goedkeurt, dan kan de klant in deze periode niets meer wijzigen. U behoudt de regie en heeft controle over alle administraties.

Boekhouden in uw eigen huisstijl

Uw klanten kunnen inloggen via uw website, waarna ze in een boekhoudomgeving komen die aangepast is aan uw huisstijl. Zo creëert u een vertrouwde omgeving met een professionele uitstraling.

Geen PKIoverheid-certificaat nodig

Bij e-Boekhouden.nl heeft u geen PKIoverheid-certificaat nodig voor de btw- en ICP-aangifte. U maakt zonder extra kosten gebruik van ons verzamelcertificaat.

e-Boekhouden.nl voor accountants, boekhouders en administratiekantoren:

Uw eerste administratie GRATIS

Begin direct met uw eerste administratie, zonder kosten en verplichtingen. Gebruik deze administratie onbeperkt voor uzelf, een klant of als testomgeving.

 

Gratis account
inclusief 1 gratis administratie

Close