Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Boekhoudsoftware

Ben je op zoek naar complete en gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware? Met online software voor je boekhouding kun je veel tijd besparen, heb je altijd en overal inzicht in je administratie en houd je de boekhouding eenvoudig op orde.

Het kiezen van de juiste software is geen eenvoudig klusje. Daarom hebben wij een aantal vragen op een rijtje gezet waardoor jij makkelijker keuzes maakt.

boekhoudpakket

Voordelen van online boekhoudsoftware

Een online boekhouding heeft veel voordelen. Wij hebben er een aantal voor je opgesomd;

1. Je boekhouding veilig in de cloud

Een ander voordeel van online boekhoudsoftware is dat je gegevens online worden bewaard. Je hebt dus altijd een veilige back-up van jouw administratie.

2. Je bespaart tijd

Online software kun je aan elkaar koppelen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld banktransacties direct door te sturen naar je boekhouding. Dit bespaart niet alleen heel veel tijd, maar voorkomt ook nog eens fouten.

3. Altijd en overal inzicht

Waar je ook op de wereld bent, je hebt altijd toegang tot je boekhouding. Je hebt hiervoor alleen een internetverbinding en een laptop of iets dergelijks nodig. Daarnaast hoef je jezelf geen zorgen te maken dat je administratie verloren gaat bij brand of diefstal. 

Bekijk hieronder de video met alle voordelen en functies van e‑Boekhouden.nl.

Probeer e‑Boekhouden.nl nu tijdelijk, gratis en vrijblijvend uit

Voor ondernemingen die al een langere periode zakelijk actief zijn hebben we een proefperiode van 14 dagen. Wanneer je korter dan 15 maanden geleden met je bedrijf gestart bent, dan is e‑Boekhouden.nl gedurende de eerste 15 maanden van je onderneming volledig gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt dan zonder beperkingen online boekhouden en factureren, inclusief alle geavanceerde functies als bankkoppelingen, scan & herken en gebruik van de mobiele app.

Boekhoudprogramma

Meld u nu gratis aan


Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Boekhoudsoftware vergelijken

Je kunt kiezen uit verschillende boekhoudsoftware. Maar elke aanbieder heeft weer een ander pakket met andere functies en een andere prijs. Hoe kun je deze appels met peren het beste vergelijken? Stel jezelf de volgende vragen.

  • Wil je online of offline boekhouden?
  • Welke functies vind je belangrijk?
  • Wat wil je maximaal besteden aan je boekhouding?
  • Hoe goed scoren de verschillende pakketten?

Tip! Probeer een boekhoudpakket uit. Je hebt altijd de mogelijkheid om de software te testen, voordat je een abonnement afsluit. Alleen dan weet je zeker of het een fijn programma is om mee te werken. 

Online of offline boekhoudsoftware?

Zeker als startende ondernemer is het begrijpelijk als je eerst je boekhouding offline voert, bijvoorbeeld via Excel. Je hebt het programma toch al op je computer staan, toch? Maar dankzij onze online boekhoudsoftware heb je altijd toegang tot de financiële gegevens van je onderneming, stichting of vereniging. Bovendien bespaar je veel tijd als je gebruikmaakt van onze handige functies en koppelingen. En regel je in een paar klikken jouw btw-aangifte. Dit is niet mogelijk met offline software.

 

 

Voor wie is boekhoudprogramma e‑Boekhouden.nl geschikt?

e‑Boekhouden.nl is geschikt voor iedereen. Of je nu een zzp'er, mkb'er, vereniging, stichting of accountant bent. Wij hebben namelijk speciale softwarepakketten die aansluiten bij jouw werkzaamheden.

Gratis voor starters

Ben je een startende zzp’er, freelancer of een andere startende ondernemer? Dan heb je al genoeg opstartkosten, toch? Visitekaartjes, kantoorartikelen, misschien al een website. Dan zit je niet te wachten op kosten voor boekhoudsoftware. Daarom maak je de eerste 15 maanden van je onderneming gratis en vrijblijvend gebruik van e‑Boekhouden.nl.Je betaalt dus 15 maanden helemaal niets, zonder verplichtingen of bijkomende kosten. 

Boekhoudsoftware zzp

Het zzp-pakket is geschikt voor de kleine administraties. Heb je dus maar een klein aantal facturen per maand, dan is dit pakket perfect voor u. Wij bieden dit pakket namelijk aan tegen een gereduceerd tarief. Je krijgt daarvoor 240 boekingen per jaar, zonder verdere beperkingen. Waarom betalen voor iets wat je niet nodig hebt?

Standaardpakket voor de grotere administraties (mkb)

Wil je onbeperkt boekhouden en factureren, dan kies je voor het standaardpakket. Dit pakket is geschikt voor alle ondernemers!

Voor verenigingen en stichtingen

Wist je dat onze boekhoudsoftware ook zeer geschikt is voor verenigingen en stichtingen? Met de speciale boekhoudmodule én ledenadministratie wordt het voeren van de boekhouding van  je stichting of vereniging een stuk eenvoudiger.

Software voor accountants en boekhouders

Ook accountants en boekhouders kunnen bij e‑Boekhouden.nl terecht. Met onze boekhoudsoftware werk je eenvoudig samen met je klanten. Én de eerste administratie is altijd gratis!

Boekhoudsoftware gratis uitproberen

Overtuigd van alle voordelen van boekhoudsoftware? Probeer e‑Boekhouden.nl nu gratis en vrijblijvend uit. je zit nergens aan vast! Start direct met tijd besparen: start met e‑Boekhouden.nl!

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Boekhoudsoftware voor ondernemers

 

Start nu gratis en makkelijk jouw eigen online boekhouding.

"Grip op de cijfers van je administratie en facturatie"

Meld u nu gratis aan


Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie