Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Wij bestaan 20 jaar. Ontdek ons verhaal >

Boekhoudsoftware

Bent u op zoek naar complete en gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware? Met online software voor uw boekhouding kunt u veel tijd besparen, heeft u altijd en overal inzicht in uw administratie en houdt u de boekhouding eenvoudig op orde.

Het kiezen van de juiste software is geen eenvoudig klusje. Daarom hebben wij een aantal vragen op een rijtje gezet waardoor u makkelijker keuzes maakt.

boekhoudpakket

Voordelen van online boekhoudsoftware

Een online boekhouding heeft veel voordelen. Wij hebben er een aantal voor u opgesomd;

1. Uw boekhouding veilig in de cloud

Een ander voordeel van online boekhoudsoftware is dat uw gegevens online worden bewaard. U heeft dus altijd een veilige back-up van uw administratie.

2. U bespaart tijd

Online software kunt u aan elkaar koppelen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld banktransacties direct door te sturen naar uw boekhouding. Dit bespaart niet alleen heel veel tijd, maar voorkomt ook nog eens fouten.

3. Altijd en overal inzicht

Waar u ook op de wereld bent, u heeft altijd toegang tot uw boekhouding. U heeft hiervoor alleen een internetverbinding en een laptop of iets dergelijks nodig. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw administratie verloren gaat bij brand of diefstal. 

Bekijk hieronder de video met alle voordelen en functies van e‑Boekhouden.nl.

Probeer e‑Boekhouden.nl nu tijdelijk, gratis en vrijblijvend uit

Voor ondernemingen die al een langere periode zakelijk actief zijn hebben we een proefperiode van 14 dagen. Wanneer u korter dan 15 maanden geleden met uw bedrijf gestart bent, dan is e‑Boekhouden.nl gedurende de eerste 15 maanden van uw onderneming volledig gratis en geheel vrijblijvend. U kunt dan zonder beperkingen online boekhouden en factureren, inclusief alle geavanceerde functies als bankkoppelingen, scan & herken en gebruik van de mobiele app.

Boekhoudprogramma

Meld u nu gratis aan


Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Boekhoudsoftware vergelijken

U kunt kiezen uit verschillende boekhoudsoftware. Maar elke aanbieder heeft weer een ander pakket met andere functies en een andere prijs. Hoe kunt u deze appels met peren het beste vergelijken? Stel uzelf de volgende vragen.

  • Wilt u online of offline boekhouden?
  • Welke functies vindt u belangrijk?
  • Wat wilt u maximaal besteden aan uw boekhouding?
  • Hoe goed scoren de verschillende pakketten?

Tip! Probeer een boekhoudpakket uit. U heeft altijd de mogelijkheid om de software te testen, voordat u een abonnement afsluit. Alleen dan weet u zeker of het een fijn programma is om mee te werken. 

Online of offline boekhoudsoftware?

Zeker als startende ondernemer is het begrijpelijk als u eerst uw boekhouding offline voert, bijvoorbeeld via Excel. U heeft het programma toch al op uw computer staan, toch? Maar dankzij onze online boekhoudsoftware heeft u altijd toegang tot de financiële gegevens van uw onderneming, stichting of vereniging. Bovendien bespaart u veel tijd als u gebruikmaakt van onze handige functies en koppelingen. En regelt u in een paar klikken uw btw-aangifte. Dit is niet mogelijk met offline software.

 

Voor wie is boekhoudprogramma e‑Boekhouden.nl geschikt?

e‑Boekhouden.nl is geschikt voor iedereen. Of u nu een zzp'er, mkb'er, vereniging, stichting of accountant bent. Wij hebben namelijk speciale softwarepakketten die aansluiten bij uw werkzaamheden.

Gratis voor starters

Bent u een startende zzp’er, freelancer of een andere startende ondernemer? Dan heeft u al genoeg opstartkosten, toch? Visitekaartjes, kantoorartikelen, misschien al een website. Dan zit u niet te wachten op kosten voor boekhoudsoftware. Daarom maakt u de eerste 15 maanden van uw onderneming gratis en vrijblijvend gebruik van e‑Boekhouden.nl. U betaalt dus 15 maanden helemaal niets, zonder verplichtingen of bijkomende kosten. 

Boekhoudsoftware zzp

Het zzp-pakket is geschikt voor de kleine administraties. Heeft u dus maar een klein aantal facturen per maand, dan is dit pakket perfect voor u. Wij bieden dit pakket namelijk aan tegen een gereduceerd tarief. U krijgt daarvoor 240 boekingen per jaar, zonder verdere beperkingen. Waarom betalen voor iets wat u niet nodig heeft?

Standaardpakket voor de grotere administraties (mkb)

Wilt u onbeperkt boekhouden en factureren, dan kiest u voor het standaardpakket. Dit pakket is geschikt voor alle ondernemers!

Voor verenigingen en stichtingen

Wist u dat onze boekhoudsoftware ook zeer geschikt is voor verenigingen en stichtingen? Met de speciale boekhoudmodule én ledenadministratie wordt het voeren van de boekhouding van uw stichting of vereniging een stuk eenvoudiger.

Software voor accountants en boekhouders

Ook accountants en boekhouders kunnen bij e‑Boekhouden.nl terecht. Met onze boekhoudsoftware werkt eenvoudig samen met uw klanten. Én de eerste administratie is altijd gratis!

Boekhoudsoftware gratis uitproberen

Overtuigd van alle voordelen van boekhoudsoftware? Probeer e‑Boekhouden.nl nu gratis en vrijblijvend uit. u zit nergens aan vast! Start direct met tijd besparen: start met e‑Boekhouden.nl!

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

Boekhoudsoftware voor ondernemers

 

Start nu gratis en makkelijk uw eigen online boekhouding.

"Grip op de cijfers van uw administratie en facturatie"

Meld u nu gratis aan


Gratis uitproberenZonder verplichtingen

 

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie