Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Winnaars actie ‘Win een leven lang gratis boekhouden’ zijn bekend!

Eind november zijn we gestart met de actie Win een leven lang gratis boekhouden. Er zijn veel reacties gekomen, veel ondernemers hebben de actie op Facebook gedeeld en collega’s, familie en kennissen getagd.

De actie liep af op 1 december en op 5 december werden de winnaars geloot. Lisette Wolters en Desiree Bluyssen werden afgelopen maandag uit de hoge hoed getoverd. Vanmorgen gingen we in Nijmegen langs bij Lisette om de cheque te overhandigen. 

Winnaars leven lang gratis boekhouden | e-Boekhouden
Teun Gerrits van e-Boekhouden.nl overhandigt Lisette Wolters een leven lang gratis boekhouden.

Lisette is zelfstandig docent, maker en choreograaf. “Ik geef al zo’n 16 jaar lessen, trainingen en workshops. In 2013 heb ik me ingeschreven bij de KvK onder de naam LizArts. Nu ben ik op een punt gekomen dat ik wel wat zakelijker en professioneler mag gaan worden, ook in mijn administratie.”

De actie van e-Boekhouden.nl kwam dus als geroepen?

“Ik heb mijn boekhouding nu nog op papier. Bonnetjes, facturen alles gewoon in een map. Een boekhoudprogramma waarmee ik alles makkelijk kan ordenen kan ik goed gebruiken. Sterker nog: hier had ik veel eerder aan moeten beginnen.”

“Ik doe wel eens vaker meer aan winacties op Facebook. Toen deze actie langskwam heb ik mijn vriendin Desiree getagd. En nu hebben we gewoon gewonnen. Ik ben er heel blij mee!”

Lisette en Desiree, van harte gefeliciteerd!

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Meer informatie

Actie