Gratis uitproberenZonder verplichtingen
Sluiten

De perfecte partner voor jou

  • Eerste drie maanden alle administraties gratis
  • Erkend door de Belastingdienst
  • Klanten beoordelen ons met een 9.6
  • Optimaal samenwerken met je klanten
  • Meer dan 7.000 accountants & boekhouders gingen je voor
Gratis account
3 maanden gratis

Gefeliciteerd met je bedrijf!

Digitaliseer en automatiseer alle administraties met e‑Boekhouden.nl. Zo bespaar je tijd en ben je voorbereid op de toekomst. Voor accountants en boekhouders zijn de eerste drie maanden alle administraties gratis. Zo ga jij succesvol van start!

   

Automatiseer en bespaar tijd

Dankzij de vele handige koppelingen van e‑Boekhouden.nl automatiseer je jouw administraties. Zo houd jij meer waardevolle tijd over om je klanten te adviseren.

Iedereen kan boekhouden
Samenwerking met boekhouder of accountant
Schuine lijn

Ontdek hoe Henk Kwant groeit met e‑Boekhouden.nl

Henk Kwant van TAFKA Belastingadviseurs werkt al meer dan vijftien jaar met e‑Boekhouden.nl. Ontdek wat dit voor hem betekent en hoe e‑Boekhouden.nl een succesvolle bijdrage kan leveren aan de groei van jouw bedrijf. Bekijk nu de video of lees het hele verhaal.

Lees het verhaal
Schuine lijnen

Meer dan 7.000 accountants en boekhouders gingen je voor. Werk optimaal samen met jouw klanten in e‑Boekhouden.nl. Ga vandaag nog aan de slag.

   

Een succesvolle basis

         

Online boekhouden vormt de basis voor succesvol ondernemen, dat is althans onze filosofie. Daarom hebben wij gekozen voor e‑boekhouden.nl. Wij stellen ons namelijk ten doel om onze klanten real time inzicht te geven in hun administratie. Hierdoor kunnen ze sturing geven aan hun onderneming met een minimale inspanning: vooruit blikken in plaats van achteruit kijken dus.

Lees meer
Christan Rijsdijk en Sandra Ponte

CS Accountancy

Online efficiënt samenwerken

         

Sinds de oprichting van ons kantoor in 2013 maken wij al gebruik van het boekhoudprogramma van e‑Boekhouden.nl. We zijn nog steeds zeer tevreden over de uitgebreide functionaliteiten i.c.m. de scherpe prijzen t.o.v. andere software leveranciers. Met e‑Boekhouden.nl kunnen wij de administratie van onze klanten goed en daarnaast geheel digitaal inrichten, waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken.

Lees meer
Stefan Jacobs

Boekhouding Twente

Actueel en prijsvriendelijk

         

Sinds 2011 werken wij tot volle tevredenheid met e‑Boekhouden.nl. Het is een betaalbaar boekhoudpakket wat eenvoudig te gebruiken is voor iedereen. Klanten kunnen zelf eenvoudig alles inboeken. Wij zijn blij dat e‑Boekhouden.nl druk bezig blijft om het pakket nog verder te optimaliseren, zodat wij als klanten nog beter in onze wensen voorzien worden.

Lees meer
Stanley Pesic

Sands Administraties

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk onze support en veelgestelde vragen.

Welke koppelingen biedt e‑Boekhouden.nl aan mij als accountant?

     
e‑Boekhouden.nl kun je koppelen met vele banken, waardoor je de boekhouding eenvoudig kunt automatiseren. Daarnaast kun je e‑Boekhouden.nl koppelen aan rapportage- en aangiftesoftware. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten. Een overzicht van alle beschikbare koppelingen vind je hier. Ontbreekt er volgens jou een koppeling? Neem dan gerust contact met Sanne op!

Beschikt de accountantsomgeving over een standaard rekeningschema?

     
In elke administratie staat een standaard rekeningschema klaar welke je direct kunt gebruiken. Wil je graag gebruik maken van je eigen vertrouwde grootboekrekeningschema? Het voorbeeldschema in e‑Boekhouden.nl kun je geheel naar eigen inzicht wijzigen en aanvullen. Wil je jouw rekeningschema beter laten aansluiten op rapportage- of aangiftesoftware? Maak dan gebruik van de RGS-optie van e‑Boekhouden.nl.

Heeft elke administratie in de accountantsomgeving een eigen digitaal archief?

     
Elke administratie in e‑Boekhouden.nl beschikt over een eigen digitaal archief. In het digitaal archief bewaar je alle digitale documenten. Facturen, bonnetjes, overeenkomsten etc. Deze bestanden kun je vervolgens als mutatie invoeren of koppelen aan bestaande mutaties. Zo heb je de volledige administratie vanaf iedere plek ter wereld bij de hand!

Hoe kan ik met mijn klant communiceren via de accountantsomgeving?

     
e‑Boekhouden.nl biedt een eenvoudige Berichten-functie. Deze functie is vergelijkbaar met e-mail, maar dan geïntegreerd in e‑Boekhouden.nl. Zo heb je alle correspondentie met jouw klant direct bij de hand.

Gratis account

Gedurende de eerste drie maanden zijn alle administraties volledig gratis. We hebben alvast een gratis administratie voor je klaargezet, zodat je ervaart hoe gebruiksvriendelijk ons programma is. Je kunt direct aan de slag.

Gratis account
3 maanden gratis

Vragen? Mijn collega’s en ik helpen je graag!