MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl. 

Uitstekend

Gebaseerd op 646 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

José
21-09-2018
Ik ben sinds januari dit jaar de…
Ik ben sinds januari dit jaar de boekhouding zelf gaan doen (voorheen accountantskantoor). Het programma is super, gebruiksvriendelijk, duidelijk, en je hebt altijd inzage in de actuele stand van zaken. BTW-aangifte is ook fluitje van een cent met dit programma. Er staan handleidingen en er is een videotraining, en als je er dan nog niet uitkomt, staan de professionals van e-boekhouden.nl voor je klaar en geven je het antwoord als je ze een mail stuurt. Top! Ik ben een zeer tevreden klant!


Jantine Martens - Flow Mantelzorgmakelaar
17-09-2018
Ik vind e-boekhouden geweldig
Ik vind e-boekhouden, na even zoekwerk en wat telefoontjes, een heel prettig programma! Voor zowel bijhouden van uren, als kosten als het maken van facturen in mijn eigen sjabloon! Als startende ZZP'er is dit programma een uitkomst! Ook erg fijne helpdesk met heldere uitleg


meneer van Ritsel
17-09-2018
Top pakkket!
Top pakkket! Ik zou niet meer anders willen.


Mevr. I. Deelman | DNN Zoetermeer
13-09-2018
Top programma!
Top programma!! Geen overbodige functies, zeer gebruiksvriendelijk. Prijs/kwaliteit boven verwachting. Bij vragen/problemen reageert de helpdesk zeer snel, vriendelijk en deskundig!


Tineke Zwart
12-09-2018
Aanrader!
Super goede service! Er was bij mij iets mis gegaan met de inschrijving en dat werd erg netjes en snel opgelost. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk en fijn systeem om mee te werken.


Atelier Avera
07-09-2018
Fijn programma met goede service
Ik ken e-Boekhouden.nl via de gratis startersactie en ik vind het een fijn programma om mee te werken! In het begin had ik een paar vragen maar die zijn door de helpdesk snel en kundig beantwoord. De boekhouding bijhouden zal niet mijn favoriete bezigheid worden, maar dankzij dit programma gaat het bijhouden ervan wel een stuk sneller en eenvoudiger. Nu heb ik een goed inzicht waar mijn omzet en kosten vandaan komen, en dat is wel zo handig :)


Crooij
03-09-2018
Voldoet prima voor mij als…
Voldoet prima voor mij als penningmeester. Werkt goed, helder en duidelijk.


Olga
01-09-2018
Prima werkende programma
Prima werkende programma, goede ondersteuning!


M.A. Troostwijk
27-08-2018
Linda geeft fijn advies waar je wat mee…
Linda geeft fijn advies waar je wat mee kan. Men staat je met geduld te woord.


meneer Ferbrache | Feharo
24-08-2018
Weinig ervaring
Ondanks dat ik weinig ervaring heb met boekhouden is dit programma voor mij prima te volgen. Eventuele vragen worden snel en correct afgehandeld.


Ilse
17-08-2018
Heel prettig en makkelijk werkend…
Heel prettig en makkelijk werkend boekhoudpakket. Na een heldere uitleg in de introductievideo kun je direct aan de slag met E-boekhouden. Het pakket is erg gebruikersvriendelijk en compleet. Kom je er tijdens het boeken toch niet helemaal uit dan is de kans groot dat de ingebouwde database met vraag en antwoord een oplossing biedt. Is dat niet zo, dan kun je mailen en hoef je niet lang te wachten op een antwoord. Meestal heb je binnen 15 minuten al een reactie!! Echt super service. Ik ben dan ook zeer tevreden. Het pakket en de bijbehorende service zijn het geld absoluut waard.


meneer ten Hoeve | Jachthaven Hoek
15-08-2018
Top programma en eenvoudig mee te werken
Top programma en eenvoudig mee te werken


Leo van Vessem
15-08-2018
E-Boekhouden....een verademing!
Als gebruiker van een aantal professionele pakketten is dit programma voor de wat kleinere gebruiker, zoals een sportvereniging, werkelijk een verademing. De combinatie boekhouding en ledenadministratie was een must voor onze club. Gekoppeld aan de vele mogelijkheden zoals directe koppeling met de RABO-rekeningen, E-Herkenning van door klanten gestuurde facturen naar een eigen mailadres van het pakket, de ingebouwde automatische incasso, contributiefacturen aanmaken en ook nog nieuwsbrieven maken voor de leden voor een zeer acceptabele prijs maken dit pakket tot een aanrader voor veel penningmeesters en ledenadministrateurs. Daarnaast heb ik tijdens het inrichten een paar keer contact gehad met de helpdesk, reactietijd iedere keer supersnel en bovendien helder!!


Logtens
15-08-2018
Fijn boekhoud programma
Fijn boekhoud programma, geweldige service!


Mrs Carrilho
14-08-2018
Tevreden, behalde de reclamemailtjes
Ik ben zeer tevreden over het programma zelf. De enige tegenvaller is de hoeveelheid reclame je ontvangt. Ik heb al geprobeerd mij hiervoor af te melden, echter blijft e-boekhouden mij mailen. Als dit in de toekomst veranderd is het wat mij betreft 5 sterren waard.


meneer Duale | Flow-Care
14-08-2018
Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan…
Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen die op een gemakkelijke maar juiste manier zijn/haar boekhouding wilt doen


Kevin van Ravenzwaaij
13-08-2018
Top service!
Enorm te spreken voor dit online platform voor boekhouden. Ondanks mijn onervarenheid word ik door de support-omgeving, online cursus en super hulp van de klantenservice in staat gesteld mijn boekhouding zelfstandig bij te houden! Super!


Els
08-08-2018
Fijn programma, goede helpdesk
Fijn programma, bespaart mij heel veel tijd t.o.v van mijn oude pakket (was ook al 13 jaar oud) werkelijk een sprong voorwaarts in de tijd!! Koppelingen met bank, digitale facturen en automatische herkenning is een enorme tijdsbesparing en gemak. Had dit jaren eerder moeten doen... Helpdesk ook nog eens uitstekend bereikbaar en zeer behulpzaam. Ik ben tevreden.


Graphiqa
06-08-2018
Aanrader!
Waar ik in de beginfase van mijn bedrijf aan het klooien was met Excel en vooral maar zoveel mogelijk dingen registreerde, zonder precies te weten hoe het in elkaar stak, heeft e-Boekhouden mijn boekhouding inmiddels begrijpelijk en inzichtelijk gemaakt voor mij. Het is makkelijk in te voeren en bij te houden en de knowledge-base (of de helpdesk) is er voor als iets niet duidelijk is. De koppeling met bank en belasting is ook erg handig en mijn BTW-aangifte is dan ook snel gebeurd. Een aanrader voor ZZP'ers die liever met hun bedrijf dan met de boekhouding bezig zijn.


meneer Cornelissens | Buurtbusvereniging Waalzicht
02-08-2018
Eenvoudig toegankelijk pakket met goede…
Eenvoudig toegankelijk pakket met goede service medewerkers


R. Vreeswijk
31-07-2018
Vriendelijke en behulpzame helpdesk.
Vriendelijke en behulpzame helpdesk.


Jaap de Vries
30-07-2018
Ik gebruik dit programma sinds enige…
Ik gebruik dit programma sinds enige weken en vind het zeer gebruikersvriendelijk. Ik heb een Bolcomverkopersaccount en heb sinds vorige week een koppeling tussen Bolcom en dit programma zodat alle bestellingen automatisch in dit programma komen. Hierdoor bespaar ik veel tijd omdat nu de facturen, orderbevestigingen etc. automatisch worden gemaakt, waardoor dubbele invoer niet noodzakelijk is. Ik raad andere Bolcomverkopers aan dit programma ook te gaan gebruiken


J.J.H. Seelen
26-07-2018
Prima service
Prima service , vriendelijke hulpdesk!!


Wil van Leeuwen (BTV)
25-07-2018
De helpdesk luistert goed en komt met…
De helpdesk luistert goed en komt met bruikbare aanwijzingen. Er wordt alle tijd genomen.


Kees Boekschoten
25-07-2018
Wat een goed boekhoudprogramma. Wouw.
Eboekhouden is een zeer gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma. Heldere invulschermen, gemakkel te lezen output. Ook de helpfunctie (oa met instructue videos) is prima. Maar de eerstelijns helpdesk doet vragen soms te gemakkelijk af.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback