MENU
Gratis uitproberen
(zonder verplichting)

Reviews Trustpilot

Ervaringen met e-Boekhouden.nl

Wat vinden klanten van ons online boekhoudpakket? Lees nu hun ervaringen met e-Boekhouden.nl

Uitstekend

Gebaseerd op 714 beoordelingen. Bekijk hier het overzicht. trustpilot

Gerrit van Oosten
17-04-2019
Grandioos programma en goedkoop
Grandioos programma en goedkoop. Neemt je heel veel werk uit handen. Vooral als je gebruik maakt van koppeling met de bank en automatisch herkennen van facturen. Geen mappen meer nodig om facturen in op te slaan.


Willem
16-04-2019
Prima boekhoudpakket !
Voor een Management B.V is dit een uitstekende alleskunner. Echt een prima boekhoudpakket, overzichtelijk, snelle service en een zeer goede helpdesk die altijd klaar staat!


Maria Smits
14-04-2019
Geen beter boekhoudprogramma te vinden!
Dit boekhoudprogramma heeft verreweg de beste prijs/kwaliteitsverhouding van de hele markt! Toegegeven, de gebruikersinterface is wat gedateerd, maar daar heb ik echt geen tientallen euro's per maand meer voor over... Daarnaast is de service uitmuntend, de helpdesk heeft ruime openingstijden en de medewerkers zetten net dat stapje meer voor je. En dat helemaal kosteloos! Hierdoor kunnen die paar dingen die eerst niet mogelijk lijken, vaak alsnog worden bereikt. Zo heb ik geleerd mijn omzet per land op een aparte grootboekrekening te boeken, zodat ik als het tijd is voor de btw-aangifte met 1 druk op de knop kan zien, wat ik per land moet aangeven. Ik ben echt geen boekhoudheld, maar de dames van klantenservice nemen alle tijd voor je, zodat je er echt iets van opsteekt. Kortom, e-Boekhouden is zeker een aanrader, waar menig groot en duur boekhoudprogramma nog wat van kan leren!


Ilan Westphal
10-04-2019
Een prima boekhoudpakket en een zeer…
Een prima boekhoudpakket en een zeer goede helpdesk die altijd klaar staat om je vragen te beantwoorden!


Kendall Hamilton
10-04-2019
Outstanding Support!
Being English I chose eBoekhouden because their support looked better than other leading packages. I was not disappointed. They have been nothing short of amazing. I don't even understand bookkeeping and somehow they manage to explain things to me in a way I can understand so I can get my books done quickly and accurately. I have had a great experience with their online course (in English), video training, online knowledge base, training day and especially over the telephone. No problem is too big or small, and everyone I have spoken to has been so patient, professional, helpful and a delight to speak to. It always brightens my day if I need to call them. Quite incredible for what some see as a rather boring and difficult business function. Thank you so much eBoekhouden, other software companies should come to you to observe best practice in support!


Sasha Kuvalja
10-04-2019
Voor een ZZP-er is dit een uitstekende…
Voor een ZZP-er is dit een uitstekende alleskunner.


Dhr. Verstappen
09-04-2019
Top boekhoudprogamma!
Na jaren in Excel gewerkt te hebben ben ik sinds een half jaar overgestapt naar e-Boekhouden.nl. Ik ben nog iedere dag blij met deze keuze. Nu heb ik een veel beter inzicht in mijn administratie. Als ik er even niet uit kom dan bel of mail ik en krijg ik hetzelfde uur nog een reactie. Ik zou het iedereen aanraden!


Femke
09-04-2019
Snel telefonisch contact
Snel telefonisch contact. Goed advies en goede duidelijke hulp.


Albert Pauw
09-04-2019
Ik ben zeer tevreden over e-…
Ik ben zeer tevreden over e- boekhouden. Een aanrader voor elke penningmeester van een vereniging. In dit geval van tafeltennis vereniging A-Merk.


Szilard Egei
09-04-2019
ik ben heel dankbar
ik ben heel dankbar! Zij weten alles altijd en het gaat snell!


Jolanda Huizing
08-04-2019
Overzichtelijk boekhoudprogramma met…
Overzichtelijk boekhoudprogramma met duidelijke handleidingen en instructievideos.


Marnix van Kooten
02-04-2019
Verrast door de hoeveelheid mogelijkheden en automatisering:)
Ik ben echt heel erg verrast door alle mogelijkheden voor die prijs. Ik heb een relatief klein bedrijf maar de automatisering bevalt uitstekend:)


Mieke Abels
28-03-2019
Begin is best ff moeilijk maar je…
Begin is best ff moeilijk maar je krijgt goede hulp


Els Hartog
26-03-2019
Het pakket heeft alles wat ik nodig heb…
Het pakket heeft alles wat ik nodig heb en ik mag het ook nog de eerste 15 maanden gratis gebruiken omdat ik net gestart ben met mijn bedrijf. De klantenservice reageert snel en met goede antwoorden. Wat mij betreft een aanrader dus!


Adriana Volkers-Bulnes
25-03-2019
Ik had problemen met het boeken van…
Ik had problemen met het boeken van mijn vaste activa. Support via de chat en via de telefoon benadert en het was geregeld!


A.J. Hobbel
20-03-2019
Wij werken nu een jaar met dit…
Wij werken nu een jaar met dit programma en zijn uitermate tevreden. Zeker ook over de service. St. Voorzieningenfonds Het Van Weel Bethesda ziekenhuis. Aad Hobbel


Wim - Lelystad
17-03-2019
Sinds 2012 maak ik gebruik van…
Sinds 2012 maak ik gebruik van e-boekhouden.nl voor het administreren van een administratiekantoor en verschillende verenigingen en stichtingen. Voorafgaand aan het eerste gebruik heb ik me ruim geörienteerd op online boekhoudingen en was uiteindelijk aangenaam verrast dat e-boekhouden.nl de enige applicatie bleek te zijn, die makkelijk op te zetten en in te richten is en waar men geen handleiding van 40 pagina's nodig heeft om zoiets simpels als een openingsbalans in te brengen. E-boekhouden is uiterst intuïtief in het gebruik en voor de wat ingewikkelder zaken zijn korte en duidelijke handleidingen beschikbaar. Uiteraard zijn er altijd nog wel wat dingen voor verbetering vatbaar, maar op het geheel der dingen is dit minimaal. Kortom: de beste keus, zeker ook in het licht van de prijs-kwaliteitverhouding. Top!


Jan de Kievit | VvE De Abessyn
15-03-2019
Iedereen kan boekhouden
Bijna perfect boekhoudprogramma. Zo eenvoudig in het gebruik dat iedereen kan boekhouden met dit programma.


J.L.C. Manuhutu
14-03-2019
Elk probleem is een uitdaging voor de…
Elk probleem is een uitdaging voor de medewerkers van e-Boekhouden.nl en zij vinden altijd de juiste oplossing! Heel servicegericht en op een (support)vraag wordt zeer snel gereageerd en meestal al met een oplossing waar je wat aan hebt. Mocht uw probleem niet direct opgelost kunnen worden, dan staat een ontwikkelteam klaar om op (korte) termijn voor een passende oplossing te zorgen. Ik ben zeer tevreden over de functionaliteit van e-Boekhouden.nl en met name over de support die door hun geleverd wordt!


Frits
14-03-2019
Zeer goed met wat kleine kanttekeningen
Ik gebruik e-Boekhouden nu ruim een jaar en ben er eigenlijk erg tevreden over. Voor wat het kost heb je enorm veel mogelijkheden. Ook geschikt voor de BV en dat is met veel online oplossingen in deze prijsklasse meestal niet. Koppelingen die gratis worden mee geleverd werken uitstekend. Je snapt niet dat de grote software bedrijven hier zoveel geld voor durven te vragen. Je merkt wel dat e-Boekhouden al een tijd mee draait en op een oud platform is gebouwd waardoor een aantal zaken niet geprogrammeerd kunnen worden. Voorbeeld: als je facturen gaat inboeken staan daar nog de gegevens van de vorige boeking.. Als een factuur is ingeboekt moeten de invulvelden natuurlijk leeg zijn! Zodat je geen fouten maakt. Dit hebben ze "opgelost" door er een knopje naast te zetten om het veld leeg te maken. Dat ruikt naar knoeiwerk om om de onmogelijkheden van het platform heen te werken. Maar je ziet het ook aan de interface (het scherm); behoorlijk ouderwets. Maar verder werkt e-Boekhouden uitstekend. Ik heb bijna 20 jaar boekhoudsoftware verkocht bij voor een groot software bedrijf en heb voor mijn eigen bedrijf 16 online oplossingen tehen het licht gehouden. E-Boekhouden stak daar in prijs en prestatie met kop en schouders boven uit. Geen enkel pakket is perfect ook.


Stichting Speeltuin Vaesrade en Kinderboerderij
13-03-2019
Niets op aan te merken!
Niets op aan te merken!


R. van der Graaf
13-03-2019
Wat ik in normale boekhoud programma's…
Wat ik in normale boekhoud programma's per boekingsregel moest boeken, zoals verrekening is in e-boekhouding met één klik geregeld. ...en zo zijn er nog veel meer leuke opties, waarmee e-boekhouden zicht onderscheid. De helpdesk krijgt ook 5 sterren.


Marion Busscher
12-03-2019
Een heel gebruikers vriendelijk…
Een heel gebruikers vriendelijk programma.


egelaal
07-03-2019
In het begin was het even wennen als…
In het begin was het even wennen als startende ondernemer, maar als je eenmaal gewend bent aan de website werkt het allemaal prima. Als je vragen hebt dan krijg je ook netjes antwoord. Ook als je ze opbelt word je goed geholpen. 5 sterren dus!


Mieke Zeggelaar-Veerman
05-03-2019
Ben zeer tevreden over e-boekhouden
Ben zeer tevreden over e-boekhouden. Er is een uitgebreide helpfunctie met tekst en video's. De helpdesk is zeer kundig en vriendelijk.


Meer resultaten

Bent u tevreden met de informatie op deze pagina?
Bedankt voor uw feedback