Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Uitgelicht: Culinair Centrum - Dorothé Saasen

 

In iedere editie van de e-Business lichten we een gebruiker van e-Boekhouden.nl uit. Dit keer spraken we met Dorothé Saasen van Culinair Centrum.

Wat doet u?

"Culinair Centrum is een kookstudio waar groepen van 8 tot 100 personen terecht kunnen voor een kookworkshop. Een kookworkshop is een gezellige activiteit die geschikt is voor teamuitjes, maar ook voor familie-uitjes of een vrijgezellenfeest. Je kookt samen je eigen menu en daarna eet je met z’n allen in het restaurant. In Culinair Centrum kun je ook leren koken. We geven kooklessen voor beginners en diverse thema-kookworkshops, zoals sushi bereiden, Italiaans of patisserie. Hiervoor kun je je individueel inschrijven. Onze locatie is tevens geschikt voor feesten, vergaderingen of trainingen, waarbij je geen gebruik maakt van de mogelijkheid om samen te koken."

Wat maakt uw onderneming uniek?

"Culinair Centrum is een grote kookstudio waar je veel ruimte hebt. We beschikken over 2 keukens met professionele apparatuur en 2 sfeervol ingerichte restaurants. De sfeer is informeel. Het unieke zit in de ruime opzet, de professionele apparatuur, de vakbekwame koks en de grote mate van gastvrijheid en persoonlijke aandacht.

Ik vind het belangrijk dat een activiteit vlekkeloos verloopt. Het is mijn passie om te zorgen dat onze gasten kunnen genieten tijdens hun uitje. Ik ben flexibel en denk graag met mijn gasten mee over de invulling van hun activiteit. Als gastvrouw en eigenaresse ben ik altijd aanwezig en het enige aanspreekpunt, zowel vooraf als tijdens het evenement."

Wat vindt u van e-Boekhouden.nl?

"e-Boekhouden.nl vind ik helemaal geweldig! Het programma biedt mij de mogelijkheid om snel en altijd up-to-date te zijn. Door de koppelingen met de bank, de facturering en de mogelijkheid om facturen automatisch in te lezen en te boeken kost het me maar weinig tijd per week. Mijn financiële gegevens zijn daardoor altijd up-to-date en ik houd veel tijd over voor mijn gasten. e-Boekhouden.nl werkt erg simpel en is in duidelijke taal geschreven."

Heeft u een boekhoud- (of andere) tip voor andere ondernemers?

"Gebruik e-Boekhouden.nl en verwerk iedere week je gegevens, dan kun je je bedrijf sturen op actuele cijfers."

 

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie