Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Uitgelicht: HUS De Blije Bende

 

Elke nieuwsbrief lichten we een gebruiker van e-Boekhouden.nl uit. Voor nieuwsbrief van april 2017 spraken we met Petra van Kleef van Hondenuitlaatservice De Blije Bende.

Wat doet u?

"Sinds anderhalf jaar heb ik een hondenuitlaatservice en dierenverzorgservice bij de mensen aan huis."

Wat maakt uw onderneming uniek?

"Ik onderscheid me van anderen door de groep klein te houden. Ik werk ook niet met vaste groepen. Zo kunnen mensen die bijvoorbeeld in wisseldienst werken ook gebruikmaken van de uitlaatservice. Honden die niet met de groep mee kunnen, om welke reden dan ook, kunnen individueel uitgelaten worden. Ook doe ik niet aan het uitsluiten van rassen." 

"Ik bekijk iedere hond apart en trek daar een plan voor. Zo zijn er honden die een groep eng vinden. Dan begin ik eerst met individueel uitlaten. De hond kan dan aan de nieuwe situatie (mij dus) wennen. Daarna bouw ik het op, eerst met 1 hond erbij dan 2 enzovoort.  Ik kijk altijd naar wat de hond aan lijkt te kunnen. Maar blijkt er geen klik te zijn tussen de hond en mij dan zoek ik samen met de eigenaar naar een oplossing. Ook probeer ik iedere dag even kort verslag te geven bij de eigenaren over hoe de wandeling is verlopen. Dat wordt op prijs gesteld en de band met de klant blijft zo onderhouden." 

Wat vindt u van e-Boekhouden.nl?

"Een prima programma zonder al te veel ingewikkelde poespas. Voor een kleine onderneming, zoals die van mij, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als ik vragen heb dan zijn die vaak terug te vinden in de help-functie. Daar staat veel duidelijk uitgelegd. De jaarafsluiting is goed te doen met behulp van het filmpje. En heb je dan alsnog een vraag dan word je door de klantenservice erg goed en vriendelijk geholpen."

Heeft u een boekhoud- (of andere) tip voor andere ondernemers?

"Plan een vaste tijd in om je boekhouding te doen. Zo blijf je bij en blijft alles overzichtelijk."

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Gratis uitproberen

Wilt u ook alle voordelen van ons boekhoudprogramma ervaren? Meld u nu aan en probeer e-Boekhouden.nl 14 dagen gratis uit!

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie