Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Uitgelicht: Monsieur Saucisson 
 

Bart Gijsbers: ‘Als je wil groeien moet je automatiseren’

 

In iedere editie van de e-Business.nl lichten we een gebruiker van e-Boekhouden.nl uit. Deze keer spraken we met e-Boekhouden.nl- én iZettle-gebruiker Bart Gijsbers van Monsieur Saucisson.

e-Boekhouden.nl heeft koppelingen met diverse partijen, waarmee u uw boekhouding kunt automatiseren en zo veel tijd bespaart. Een van die koppelingen is met het kassasysteem iZettle. We spraken met e-Boekhouden.nl- én iZettle-gebruiker Bart Gijsbers van Monsieur Saucisson.

Monsieur Saucisson

Bart Gijsbers is samen met Remco van Hintum eigenaar van Monsieur Saucisson. Ze verkopen in de Markthal in Rotterdam worst in wel 25 verschillende smaken, zoals de vijgenworst, 5-pepersworst en de truffelworst. En alles mag natuurlijk geproefd worden bij Monsieur Saucisson.

Van buitenmarkt tot Markthal

Al vanaf jongs af aan stond Remco op verschillende buitenmarkten met zijn vader. Hij verkocht voornamelijk Franse droogworst. In 2014 werd Monsieur Saucisson benaderd door de Markthal om te ondernemen in de Markthal in Rotterdam. Na lang overleg hebben Remco en Bart besloten om deze uitdaging met vier handen aan te pakken.

Kassasysteem

Bart ging op zoek naar een betrouwbaar kassasysteem: “Ik vind: als je wil groeien, moet je automatiseren. Ik wilde geen ouderwetse kassa en gedoe met bonnetjes en zo.” Het kassasysteem moest wel aan een aantal voorwaarden voldoen: “Het moest een systeem worden, waarmee ik omzetten en voorraden realtime inzichtelijk kon maken. De meeste kassasystemen op de markt zijn zeer uitgebreid met functionaliteiten die je niet gebruikt en vragen bovendien een grote investering. Daarnaast moest het kassasysteem gekoppeld kunnen worden aan onze boekhouding in e-Boekhouden.nl.

Toen kwam ik gelukkig in contact met iZettle. iZettle is een makkelijk te gebruiken kassasysteem dat functioneert op iedere tablet of mobiele telefoon. Met de iZettle Reader kan ik in een handomdraai pin en creditcardbetalingen accepteren. Zelfs van exotische creditcards, handig voor de toeristen die de Markthal bezoeken.”

Wat betekent de koppeling tussen iZettle en e-Boekhouden.nl voor jullie?

“De koppeling zorgt ervoor dat we alle contante en pintransacties direct in de boekhouding hebben staan. Daardoor hebben we realtime inzicht in onze omzet en voorraden. En misschien wel het belangrijkste, het bespaart ons wekelijks 3 uur overtypwerk. We kunnen dit iedereen aanraden."

Probeer iZettle en de koppeling gratis uit

Wil u ook tijd besparen op uw boekhouding? Maak dan een gratis account aan op iZettle probeer iZettle en de koppeling gratis uit en ervaar het gemak. 

Nog geen klant bij e-Boekhouden.nl?

Wilt u ook gratis en vrijblijvend onze boekhoudsoftware 14 dagen uitproberen? Meld u nu aan!

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie