Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Uitgelicht: Tandartspraktijk Helvoirt

 

In onze nieuwsbrief besteden we aandacht aan onze gebruikers. Voor de nieuwsbrief van oktober 2016 spraken we met Tandartspraktijk Helvoirt. 

Wat doet u?

Tandartspraktijk Helvoirt is een kleinschalige tandartspraktijk in Helvoirt. Een klein team van gemotiveerde medewerkers verleent tandheelkundige zorg waarbij de kwaliteit voor kwantiteit gaat.

Wat maakt u uniek?

We streven naar een gemoedelijke sfeer zodat cliënten ons zonder angst bezoeken. Cliënten met een verstandelijke beperking en angstpatiënten zijn bij ons in goede handen.  We streven naar een optimale behandelrelatie, waar communicatie belangrijk is en kwaliteit van de behandeling voorop staat.

Wat vindt u van e‑Boekhouden.nl?

Aanvankelijk voerden we onze administratie in Excel. Dat was elk jaar extra werk met het afsluiten van het boekjaar, de vaste activa-registratie en de jaarrekening. We hebben voor e‑Boekhouden.nl gekozen na vergelijking met enkele andere online boekhoudpakketten. De migratie van Excel naar e‑Boekhouden.nl ging probleemloos. Nu maken we maximaal gebruik van de automatische importregels in combinatie met de koppeling met de bank. We besteden nog maar marginaal tijd aan de boekhouding. Deze tijd besteden we liever aan patiëntenzorg!

Heeft u een boekhoudtip voor andere ondernemers?

Gebruik de opties van e‑Boekhouden.nl maximaal. Pas de vaste-activa-registratie, de koppeling met de bank en de automatische importregels toe en je administratieve last wordt enorm gereduceerd. De contacten met de helpdesk van e‑Boekhouden.nl zijn altijd professioneel! De tariefstelling van e‑Boekhouden.nl is gunstig.

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Nog geen klant bij e‑Boekhouden.nl?

Probeer ons boekhoudpakket 14 dagen gratis en vrijblijvend uit. Meld u nu aan en ervaar direct het gemak van online boekhouden en factureren!

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie