Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Uitgelicht: ProjectYou

 

Elke nieuwsbrief lichten we een gebruiker van e‑Boekhouden.nl uit. Voor nieuwsbrief van april 2016 spraken we met Tim de Wisse van ProjectYou.

Wat doet ProjectYou?

ProjectYou is een projectmanagement- en onderzoeksbureau, waar talentvolle en hoogopgeleide starters samenwerken aan het creëren van meerwaarde voor organisaties en bedrijven, en zij een plek vinden waar zij zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. ProjectYou is ontstaan vanuit de beperkte kansen voor starters op de arbeidsmarkt. In veel vacatures wordt gevraagd naar minimaal twee jaar werkervaring. Dat is echter helemaal niet nodig om bedrijven en organisaties vooruit te helpen, mits we goed samenwerken en in een inspirerende omgeving werken.

We zijn werkzaam in de sectoren zorg, welzijn, overheid, wonen en onderwijs. We voeren veel verschillende opdrachten uit voor onze opdrachtgevers: werkconferenties organiseren, innovatieplannen uitvoeren, nieuwe businesscases bedenken, communicatieplannen schrijven, offertes en jaarplannen schrijven, en ga zo maar door.”

Wat maakt jullie uniek?

“ProjectYou is uniek omdat er uitsluitend starters werken; talentvolle hoogopgeleiden met maximaal twee jaar werkervaring. We werken als team aan de projecten en onderzoeken, waardoor onze opdrachtgevers profiteren van de diversiteit aan studieachtergronden die we vertegenwoordigen.

Daarnaast zijn we uniek omdat we onze eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling organiseren. Iedere vrijdag vragen we ervaren professionals om ons bij te scholen op voor ons relevante thema’s (projectmanagement, onderzoek, ondernemen, adviseren). Dit is de dag dat we onze toegevoegde waarde creëren. Als team zijn we veel sterker dan een individuele starter is.”

Wat vind je van e‑Boekhouden.nl?

“We gebruiken e-Boekhouden al vanaf het begin. Het is voor ons geen hobby om de boekhouding te doen, maar dit programma maakt het ons erg makkelijk. Onze accountant kan er ook goed mee overweg, wat ook erg prettig werkt.”

Heb je een boekhoud- (of andere) tip voor andere ondernemers?

“Wat betreft boekhouden hebben wij vooral ons best gedaan om het simpel te houden. Het is belangrijk dat het goed geregeld is, en dat alles op orde is. We willen echter zoveel mogelijk tijd besteden aan onze opdrachten en het creëren van kansen voor starters om zich te ontwikkelen. Laat je goed adviseren en zoek naar betrouwbare partijen die je daarbij kunnen helpen.

Een algemene tip is om veel aandacht te besteden aan de talentontwikkeling van starters. Wanneer je iemand aanspreekt op zijn of haar talent, en de ruimte geeft zich daarin te ontwikkelen, is de bijdrage veel groter dan wanneer iemand in een vooraf bepaald functieprofiel aan de slag moet.”

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Nog geen klant bij e‑Boekhouden.nl?

Probeer de boekhoudsoftware 14 dagen gratis en vrijblijvend uit. Meld u nu aan!

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie