Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Uitgelicht: SQOOP

 

Iedere nieuwsbrief lichten we een gebruiker van e-Boekhouden.nl uit. Voor nieuwsbrief van januari 2017 spraken we met Patrick Hermans van SQOOP.

Wat doet SQOOP?

“Wij zijn hét online marketing bureau uit Enschede dat blij maakt. Daarvoor richten wij ons op het bedenken, maken, verzamelen en verspreiden van relevante content voor bedrijven. Met als doel: meer website bezoekers, meer leads, meer conversie of meer naamsbekendheid.”

Wat maakt jullie uniek?

“Wij zijn gestart met de uitvoering van social media-pakketten op abonnementsbasis. Daarmee bieden we duidelijkheid vooraf en wordt de ondernemer volledig online ontzorgd. Samen met de ondernemer ontwikkelen we een Social Media strategie waarbij we de online doelstellingen afstemmen op de juiste Social Media kanalen. Daarna wordt al het werk aan ons overgelaten. Wij beschikken over de “handjes en voetjes” en zorgen voor een “perfect match” tussen het verhaal van de ondernemer en de interesses van zijn doelgroep. Daarmee weet de ondernemer zich ervan verzekerd dat online marketing structureel en repeterend wordt ingezet voor zijn onderneming. En dat biedt mooie resultaten!”

“Online marketing groeit en biedt enorme kansen voor ondernemers. Ook voor kleine MKB-bedrijven en ZZP’ers. Dit komt omdat de doelgroep makkelijk en tegen relatief lage kosten kan worden bereikt. Daarnaast kunnen de resultaten goed worden gemeten. Wij verwachten dat steeds meer bedrijven hun online marketing activiteiten zullen uitbesteden. En bedrijven die gaan voor het beste online resultaat nodigen wij graag uit een kijkje te nemen op www.sqooponline.nl."

Wat vinden jullie van e-Boekhouden.nl?

“SQOOP is een klein bureau, maar met grote ambities. Ons hart ligt bij Social Media én bij mensen. Niet bij boekhouden. Dat is niet onze corebusiness. Daarom mag het verwerken van onze administratie niet te veel tijd kosten. Wij zijn gegaan voor gebruiksgemak en een vriendelijke prijsstelling. Beide hebben we gevonden in e-Boekhouden.nl. Zonder al te veel boekhoudkundige kennis is de administratie zelf in te richten en gemakkelijk aan te passen. De structuur is overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk. Het automatisch verwerken van importregels via de bank is onze meest favoriete tool en biedt veel tijdwinst.”

Heeft u een (boekhoud)tip voor andere ondernemers?

“Richt je vooral op je corebusiness en probeer de verwachting van je klant te overtreffen. Daaraan ontleen je immers je bestaansrecht. Maar onderschat vooral ook niet de waarde van een altijd goed bijgewerkte administratie. Dat biedt inzicht in het hier en nu en biedt je de kans om tijdig bij te sturen. De jaarrekening van de accountant is geschiedschrijving. Een bijgewerkte administratie daarentegen kan een goede tool zijn dat helpt je bedrijf toekomstbestendig te maken.”

Gratis uitproberenZonder verplichtingen

Probeer gratis uit

Ervaar alle voordelen van ons boekhoudprogramma. Probeer e-Boekhouden.nl 14 dagen gratis en vrijblijvend uit. Meld u nu aan!

GRATIS voor starters!

Claim nu
15 maanden gratis

Actie